Natuursteen onderhoud Lithofin

De beste manier om uw investering te beschermen is met Lithofin

Blog Inleiding: Uw huis is waarschijnlijk uw meest waardevolle investering, dus is het belangrijk om er alles aan te doen om het te beschermen. Een van de beste manieren om uw huis te beschermen is met behulp van hoogwaardige producten zoals die van Lithofin. Lithofin is het verstrekken van innovatieve oplossingen voor de steenindustrie voor meer dan 50 jaar en wordt vertrouwd door professionals over de hele wereld.

Lithofin biedt een breed scala aan producten om u te helpen de zorg voor uw stenen oppervlakken, met inbegrip van reinigingsmiddelen, sealers, en polijsten. Hun producten zijn ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en bieden langdurige bescherming.

Een van de meest populaire producten van Lithofin is hun Stone Sealer. Lithofin Stone Sealer kan worden gebruikt op een verscheidenheid van oppervlakken, met inbegrip van marmer, graniet, kwarts en zandsteen. Deze sealer dringt diep in de poriën van de steen, het creëren van een onzichtbare barrière die water, olie en vuil afweert. Bovendien Lithofin helpt te weerstaan vlekken en fading, en het maakt het schoonmaken gemakkelijker door te voorkomen dat vuil en vuil van hechting aan het oppervlak. Omdat het is onzichtbaar en verandert niet het uiterlijk van de steen, Lithofin is een ideale keuze voor degenen die willen hun investering te beschermen zonder dat de natuurlijke schoonheid.

Lithofin MN Wash & Clean is een krachtig, multifunctioneel reinigingsmiddel dat perfect is voor gebruik op alle soorten harde oppervlakken. Het is ideaal voor het reinigen van stenen, keramische en porseleinen oppervlakken, evenals glas en metaal. De unieke formule bevat actieve zuurstof, die vuil en aanslag snel en gemakkelijk afbreekt. Bovendien is het veilig te gebruiken op voedselbereiding gebieden, waardoor het ideaal is voor commerciële keukens. Lithofin MN Wash Clean is ook perfect voor gebruik in badkamers en douches, omdat het effectief zeepschuim en schimmel verwijdert. Voor de beste resultaten, gewoon spray op het oppervlak en veeg weg met een vochtige doek. Bij regelmatig gebruik zal Lithofin MN Wash & Clean helpen om alle harde oppervlakken schoon en nieuw te houden.

De Kunststof reiniger van Lithofin is een krachtige Reinigingsmachine die speciaal wordt geformuleerd om alle types van plastic schoon te maken. Het is veilig om op alle types van plastic, met inbegrip van pvc, acryl, polycarbonaat, en meer te gebruiken. De kunststof reiniger van Lithofin is ook perfect voor het schoonmaken van plastic auto bumpers, deurpanelen, en dashboards. 

Investeren in hoogwaardige producten van bedrijven zoals Lithofin is een van de beste manieren om uw huis te beschermen. Hun producten zijn gemakkelijk te gebruiken en gaan lang mee, dus u kunt erop vertrouwen dat uw oppervlakken er jarenlang als nieuw uit blijven zien.

Berichten gemaakt 35

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven