Horecacentrum Brabant: de specialist in nieuwe en gebruikte horeca apparatuur

Als je op zoek bent naar nieuwe of tweedehands horeca-apparatuur voor jouw horecazaak, dan is Horecacentrum Brabant de juiste plek om te zoeken. Ze zijn gespecialiseerd in de verkoop van zowel nieuwe als gebruikte horeca-apparatuur, waaronder koel- en vriesapparatuur, vaatwasmachines, spoeltafels, ovens, keukenmachines, kook-, bak- en braad apparatuur en werktafels. Daarnaast bieden ze ook meubilair en producten aan, zoals tafels, stoelen en zeepdispensers. Met het grote aanbod aan gebruikte en nieuwe apparatuur kun je de producten en prijzen goed vergelijken. Bovendien biedt Horecacentrum Brabant ook de mogelijkheid om jouw eigen horeca-apparatuur te verkopen via hun platform. Zij zullen dan een bod doen op jouw spullen, en als je akkoord gaat, nemen ze jouw horeca-apparatuur van je over en verkopen ze deze voor je door.

Koken, bereiden en warmhouden

Bij Horecacentrum Brabant kun je alles vinden wat je nodig hebt aan horeca-apparatuur voor koken, grillen, bakken en frituren. Ze bieden zowel nieuwe als gebruikte producten aan, variërend van bakplaten, grills, fornuizen en friteuse-apparaten tot complete baklijnen. Ook producten voor voedselbereiding, zoals frietsnijders, gehaktmolens en pannen, worden aangeboden. Voor de bar zijn er onder andere koffiemachines, biertap-onderdelen, drank mixers, blenders, lekbladen, machines voor slush puppy’s en citruspersen beschikbaar. Als je een buffet aanbiedt of catering verzorgt, kun je bij Horecacentrum Brabant terecht voor buffet- en warmhoud benodigdheden, zoals bordenwarmers, warmhoudvitrines en -lampen.

Meubilair en inrichting

Bij Horecacentrum Brabant kun je niet alleen terecht voor horeca-apparatuur om eten te bereiden, op te bergen of de vaat schoon te maken, maar ook voor de inrichting van jouw horecazaak. Ze bieden een ruim assortiment aan meubels, waaronder verschillende soorten nieuwe en gebruikte tafels, van terrastafels tot houten eettafels voor binnen, evenals stoelen, banken en barkrukken. Daarnaast bieden ze andere benodigdheden voor jouw horecazaak aan, zoals verschillende soorten prullenbakken, kapstokken en zelfs promotiemateriaal, zoals reclameborden, promotie fietsen en prijsborden. Het waarborgen van hygiëne in jouw horecazaak is ook van groot belang. Vergeet dus niet om desinfectie-, zeep- en papierdispensers aan te schaffen. Met een breed assortiment aan zowel nieuwe als gebruikte horeca-apparatuur, meubels en benodigdheden voor de inrichting van jouw horecazaak, is Horecacentrum Brabant dé specialist die aan al jouw behoeften kan voldoen.

Berichten gemaakt 14

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven