decoratief-opvulmateriaal-sizzlepak-125kg

Verminder retouren op een duurzame manier met SizzlePak opvulmateriaal

Als u retouren op een duurzame manier wilt verminderen, hoeft u niet verder te kijken dan SizzlePak. Ons opvulmateriaal is de perfecte oplossing om ervoor te zorgen dat uw producten tijdens het transport worden beschermd. Met een verscheidenheid aan kleuren en patronen om uit te kiezen, kunt u gemakkelijk de juiste optie vinden die past bij uw verpakking en branding. Bovendien is ons papier milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar, dus u kunt er met een goed gevoel gebruik van maken!

Voor elke gelegenheid is er Sizzlepak

Met SizzlePak opvulmateriaal vul je een doos, pakket, cadeauverpakking of andere verpakking zodat de inhoud niet beschadigt wordt tijdens het vervoeren. Het zijn smalle papierstrookjes in zig-zag vorm, beschikbaar in verschillende kleuren. Kies voor een lekker fel kleurtje om relatiegeschenken meer uitstraling te geven. Rood, groen, zwart en wit doen het goed tijdens de feestdagen waar turquoise, roze en oranje in de zonnige periodes beter tot hun recht komen. Of kies de favoriete kleur van degene die je een pakketje wilt sturen.

SizzlePak, de ideale combinatie van praktisch nut en uitstraling

Aan het eind van het jaar geven we elkaar cadeautjes. Een goede fles wijn met een lekker kaasje, verschillende streekproducten voor relaties in het buitenland of een samengesteld pakket met van alles en nog wat. Je wilt natuurlijk wel dat je pakketje heelhuids aankomt. Een doos of krat lijkt een goede oplossing maar als de producten hierin gaan schuiven of rollen is de kans op beschadiging groot. SizzlePak biedt de oplossing. Dankzij de felle kleuren ziet het geheel er nog steeds feestelijk uit, of in de kleuren van je huisstijl, maar dankzij de papierstrookjes met hun unieke vorm werkt het als schokdemper. De inhoud van je pakket kan niet gaan rollen of schuiven waardoor het in perfecte staat aankomt.

Kies voor milieubewust met SizzlePak

SizzlePak bestel je met een goed gevoel. De papieren strips zijn namelijk volledig biologisch afbreekbaar. Dat maakt het niet alleen opvulmateriaal dat de verpakking opfleurt maar het is ook nog eens goed voor het milieu. Daar word je toch vrolijk van? Het wordt nog beter. SizzlePak is ook gemaakt van gerecycleerd papier. Je gebruikt dus minder nieuwe grondstoffen en dat is nog goed voor het milieu ook!

SizzlePak, je pakket verdient het

Wil je er zeker van zijn dat je producten onbeschadigd aankomen? Kies dan het unieke opvulmateriaal van SizzlePak. Het ziet er niet alleen goed uit, maar is ook op een milieuvriendelijke manier gemaakt. Bestel nu op onze website en zorg dat je producten veilig aankomen!

Berichten gemaakt 35

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven